Application Acceleration With FPGAs
Programmable Acceleration Cards (PACs), DCP, FPGA AI Suite, Software Stack, and Reference Designs

XFCE policy kit agent Error

ashishkkaul
New Contributor I
3,231 Views

Hello,

I am getting this Error when I start a new session on X2GOclient. See screen shot attached.

Please advise.

Ashish

 

0 Kudos
9 Replies
Hazlina_R_Intel
Moderator
3,196 Views

Hi,

May I know what Intel FPGA platform that you are trying this on?


-Hazlina


0 Kudos
ashishkkaul
New Contributor I
3,194 Views

Hi Hazlina - This is targeted for Stratix 10

0 Kudos
Hazlina_R_Intel
Moderator
3,186 Views

Hi,

Do you still have issue to invoke X2GOclient session? Seems like from your other post in this link: https://community.intel.com/t5/forums/forumtopicpage/board-id/application-acceleration-fpgas/message-id/1759#M1759, this has been resolved and you are now trying to run a batch job for your sessions?


-Hazlina


0 Kudos
ashishkkaul
New Contributor I
3,184 Views

This issue is orthogonal. It happens at the launch of a new x2goclient session.

0 Kudos
Hazlina_R_Intel
Moderator
2,247 Views

@ashishkkaul issue happens intermittently OR every time you launch the new X2goclient? 

@Lawrence_L_Intel  Any thoughts here? 

0 Kudos
ashishkkaul
New Contributor I
2,243 Views

@Hazlina_R_Intel It happens every time

0 Kudos
Lawrence_L_Intel
Employee
2,237 Views

I can't seem to replicate the error. Can you send a screen shot of your X2Go session preferences?

Thanks Larry

0 Kudos
ashishkkaul
New Contributor I
2,235 Views

@Lawrence_L_Intel I have attached the screenshot. Thanks.

0 Kudos
Lawrence_L_Intel
Employee
2,113 Views

are you still experiencing X2Go problems? Thanks

0 Kudos
Reply