Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Beginner
65 Views

Blue screen when using CUI SDK to Send IGFX_I2C_AUX_WRITE Data with Intel HD Graphics 520(21.20.16.4860,)

System Information:
-----------------------------------------

System Used: Dell xps13 9350 

CPU SKU: Intel(R) Core(TM) i3-6100U

GPU SKU: Intel (R) HD Graphics 520 (21.20.16.4860)

Graphics Driver Version: 21.20.16.4860
Operating System: Windows 7 32bit

---------------------------------------------

when use CUI SDK SetDeviceData function to Send I2C Over AUX Signal through type-C Port. The computer appears blue screen....
 
e,g,
ZeroMemory(&InData, sizeof(IGFX_AUX_INFO));
InData.dwDeviceUID = m_ulMonitorUid;
InData.dwOpType = IGFX_I2C_AUX_WRITE;
InData.dwAddress = nAddress;
InData.Data[0] = ucSubAddress;
InData.dwSize = (nWriteDataLength + 1);
for(int i = 0 ; i < nWriteDataLength; i++)
{
InData.Data[i + 1] = pBuffer;
}
HRESULT hr = m_pCUIExternal8->SetDeviceData(IGFX_GET_SET_AUX_INFO_GUID, sizeof(InData), (BYTE*)&InData, &dwError);

 

0 Kudos
1 Reply
Highlighted
65 Views

Is it happening with the latest driver release?  

If so then I need the following template filled out so an issue con be properly reported. Also if you have a binary sample the shows the issue it would be helpful. 

System Setup Information:
-----------------------------------------

System Used: (Manufacturer/Model)
CPU SKU: (i3, i5, Pentium, Celeron, etc.)
GPU SKU: (HD4400, HD5100, etc.)
Processor Line: (Y-Series, U-Series, etc.)
System BIOS Version:
CMOS settings:
Graphics Driver Version:
GOP/VBIOS Version:
Operating System:
OS Version:
API:
Occurs on non-Intel GPUs?:

Steps to Reproduce:
-------------------------------
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Expected Results:
-------------------------------

Actual Results:
-------------------------------

Additional Information:
-------------------------------

0 Kudos