Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
wmirr
Novice
1,440 Views

The remote end hung up unexpectedly

Hi.

I am building galileo follow:

http://www.malinov.com/Home/sergey-s-blog http://www.malinov.com/Home/sergey-s-blog

my host is ubuntu 12.094

I have build it successfully once.

but last night, i want to restart the whole process. when I execute setup.sh, errros comming:

watermirror@WM:~/galileo/meta-clanton_v1.0.0$ ./setup.sh

Running: git init

Initialized empty Git repository in /home/watermirror/galileo/meta-clanton_v1.0.0/poky/.git/

Running: git remote add origin git://git.yoctoproject.org/poky

Running: git fetch origin --depth=3 tags/dylan-9.0.2:tags/dylan-9.0.2

fatal: The remote end hung up unexpectedly

fatal: protocol error: bad pack header

Traceback (most recent call last):

File "setup/gitsetup.py", line 131, in

main()

File "setup/gitsetup.py", line 117, in main

run_command('git fetch origin --depth=%s %s' % (opts.depth, fetchspec))

File "setup/gitsetup.py", line 65, in run_command

subprocess.check_call(command, shell=True)

File "/usr/lib/python2.7/subprocess.py", line 511, in check_call

raise CalledProcessError(retcode, cmd)

subprocess.CalledProcessError: Command 'git fetch origin --depth=3 tags/dylan-9.0.2:tags/dylan-9.0.2' returned non-zero exit status 128

i have tried many ways to fix it ,but failed.

please help me out.

0 Kudos
2 Replies
Natalie_Z_Intel
Employee
81 Views

Hello! I've sent this to a few colleagues to see if they can assist you but in the meanwhile, check out https://communities.intel.com/community/makers/ Space: Makers | Intel Communities.

wmirr
Novice
81 Views

Hi, LynnZ.

I think there's some problem with the server. I can execute setup.sh ,but when i run bitbake image-full, new problem came out:

Log data follows:

| DEBUG: Executing shell function do_kernel_configme

| [INFO] doing kernel configme

| [INFO] Configuring target/machine combo: "standard/clanton"

| [INFO] collecting configs in ./meta/meta-series

| mv: target `3.8.7' is not a directory

| creation of pre-processed config data failed

| config of "standard/clanton" failed

| ERROR: Function failed: do_kernel_configme (see /home/watermirror/galileo/meta-clanton_v1.0.0/yocto_build/tmp/work/clanton-poky-linux-uclibc/linux-yocto-clanton/3.8-r0/temp/log.do_kernel_configme.30614 for further information)

ERROR: Task 348 (/home/watermirror/galileo/meta-clanton_v1.0.0/meta-clanton-bsp/recipes-kernel/linux/linux-yocto-clanton_3.8.bb, do_kernel_configme) failed with exit code '1'

NOTE: Tasks Summary: Attempted 2646 tasks of which 2612 didn't need to be rerun and 1 failed.

Waiting for 0 running tasks to finish:

Summary: 1 task failed:

/home/watermirror/galileo/meta-clanton_v1.0.0/meta-clanton-bsp/recipes-kernel/linux/linux-yocto-clanton_3.8.bb, do_kernel_configme

Summary: There was 1 ERROR message shown, returning a non-zero exit code.

by the way, the bsp file i used is :

Board_Support_Package_Sources_for_Intel_Quark_v1.0.0.7z,

download from https://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?DwnldID=23197 Download Center

not Board_Support_Package_Sources_for_Intel_Quark_v0.7.5.7z

what could i do now?

thanks.

Reply