Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
PCast12
Beginner
663 Views

I just updated windows to 1809 hoping it would fix my ethernet not working and im still having the same problem even after clearing cmos .

ill post a pictures to show the issue

 code 10

Device PCI\VEN_8086&DEV_15BC&SUBSYS_E0001458&REV_10\3&11583659&0&FE requires further installation.

 

system spec.

intel i7 9700k 5.1ghz 1.350v

gigabyte z390 master

corsair vengeance pro 16gb 3200

Samsung nvme m.2 500gb 970 evo boot drive

Samsung 870 ssd 256gb

4tb Seagate barracuda

2 1tb wd black hhd

evga 2080 ftw3

corsair 360 aio

evga 750 g3

0 Kudos
3 Replies
CrisselleF_C_Intel
Moderator
148 Views

Hello PCast12, Thank you for posting in Intel Ethernet Communities. Kindly provide the details below for us to check on your query. 1.) Did you install a new device or make a change in Device Manager just before the Code 10 error appeared? 2.) What is the Ethernet driver version installed on your system? 3.) Have you tried updating or reinstalling the Ethernet driver? 4.) Is the Ethernet working fine before or from the beginning it gives a code 10 error? Looking froward to your response. Best regards, Crisselle C Intel Customer Support Under Contract to Intel Corporation
CrisselleF_C_Intel
Moderator
148 Views

Hello PCast12, Kindly provide the requested information for us to check on your query. We look forward to hear from you. Best regards, Crisselle C Intel Customer Support Under Contract to Intel Corporation
CrisselleF_C_Intel
Moderator
148 Views

Hello PCast12, We would highly appreciate if you can share the details that we requested. This would help us to check on your query. Looking forward to your response. Best regards, Crisselle C Intel Customer Support Under Contract to Intel Corporation
Reply