Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Beginner
131 Views

Im currently using the Intel CT Desktop Adapter and I have noticed that my connection speeds have become slightly lower than what they used to be. I used to get a steady 8-900mbps and now im barely reaching 70 on my desktop. On my phone I get 200.

Every other device in the house is able to get normal speeds and when I connect the cable that Im currently using into my laptop the speeds seem fine. This is why I believe it may have to do with the adapter. Thanks for helping!

~Chris

0 Kudos
4 Replies
Highlighted
Super User
6 Views

What OS? W10? What version? 1909?

What is the model number of your motherboard/system?

What is your processor model number?

 

Doc

 

Doc (not an Intel employee or contractor)
0 Kudos
Highlighted
Super User Retired Employee
6 Views

What is the full name and version of this adapter?​

0 Kudos
Highlighted
Moderator
6 Views

Hi Cvans2,

Thank you for posting in our Intel® Ethernet Communities page.

We have not received your response on this forum, and we reaching out to check if you need more time.

Should we not hear from you, we will check back with you again after 3 business days.

 

 

Best Regards,

Alfred S

Intel Customer Support

0 Kudos
Highlighted
Moderator
6 Views

Hi Cvans2, 

 

I am just sending another follow up if you still have questions or clarifications.

Since we have not heard back from you, we will be forced to close this inquiry now.

 

If you need further assistance, please post a new question.

 

Best regards,

Alfred S.

Intel Customer Support

0 Kudos