Ethernet Products
Intel® Ethernet products and technologies
3879 Discussions

Intel I210-AT - Hyper-v Server 2012 R2 - No active Network adapters found

MLens2
Beginner
1,308 Views

Hi, I have a Z10PE-D16 WS which holds 2x Intel® I210-AT Gigabit LAN Controller(s).

I am trying to get Hyper-v Server 2012 R2 working but once it's loaded it says "No active Network adapters found".

If I am correct I should be able to use this driver https://downloadcenter.intel.com/download/23073/Network-Adapter-Driver-for-Windows-Server-2012-R2 Intel® Download Center - in the folder PRO1000>Winx64>NDIS64>file name e1r64x64.inf.

Using the PnPUtil command it still does not seem to work. Any idea why?

0 Kudos
1 Solution
SYeo3
Valued Contributor I
335 Views

Hi MilanoLens,

Thank you for contacting Intel.

Please try updating the LAN driver. We recommend to use the tested driver provided by the motherboard manufacturer, please check out website below:

https://www.asus.com/Commericial-Servers-Workstations/Z10PED16/HelpDesk_Download/ https://www.asus.com/Commericial-Servers-Workstations/Z10PED16/HelpDesk_Download/

*This link will take you off of the Intel website. Intel does not control the content of the destination website.

In case you still encounter the issue, please provide the procedure which resulted to the error.

Sincerely,

Sandy

View solution in original post

1 Reply
SYeo3
Valued Contributor I
336 Views

Hi MilanoLens,

Thank you for contacting Intel.

Please try updating the LAN driver. We recommend to use the tested driver provided by the motherboard manufacturer, please check out website below:

https://www.asus.com/Commericial-Servers-Workstations/Z10PED16/HelpDesk_Download/ https://www.asus.com/Commericial-Servers-Workstations/Z10PED16/HelpDesk_Download/

*This link will take you off of the Intel website. Intel does not control the content of the destination website.

In case you still encounter the issue, please provide the procedure which resulted to the error.

Sincerely,

Sandy

Reply