Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Beginner
76 Views

Intel(R) ethernet connection (7) I219-V code 10 after new gpu installation

I have an Asus tuf z390 pro mobo and i just installed a geforce RTX 2060 super GPU, which somehow has made my ethernet connection unusable. I've tried a new cable, from scratch reinstall of the ethernet connection with a friend's drivers, power cycling the pc and modem, resetting some things in the command prompt, all to no avail. Not sure what else to try, and help would be greatly appreciated if there is any to be had.
Tags (1)
0 Kudos
5 Replies
Highlighted
Beginner
71 Views

Update: i checked the event log for the device, and the first error occured on November 11th. The problem just didn't manifest until yesterday.
0 Kudos
Highlighted
Moderator
41 Views

Hi Gyara2,

Thank you for posting in our Intel® Ethernet Communities Page.

We are sorry to hear about the issue that you are experiencing with your network adapter.

To better assist you, we need to get some logs from your system. It will tell us the different driver version and components installed on your system. Please download and run our Intel® System Support Utility from this page, https://downloadcenter.intel.com/download/25293/Intel-System-Support-Utility-for-Windows-. After running it, you will be given an option to save the logs to a text file, please do so and attach the file on your reply.

Please also answer the following questions:

1. Did your Windows update then after that the issue started happening?

2. Please provide us a screenshot of your device manager page?

3. Thank you for trying lots of things before you created this thread. During your testing with different drivers, have you tried the drivers from the Asus TUF motherboard’s support site?

We look forward to hearing from you. If we do not get your reply, we will follow up after 3 business days.



Best Regards,

Alfred S

Intel® Customer Support


0 Kudos
Highlighted
Moderator
31 Views

Hi Gyara2,

We are just following up.

We understand that it would take time for you to answer the question on our last post.

Due to this reason, we will wait for your answer and should we not hear from you, we will follow up again after 4 business days.



Best Regards,

Alfred S

Intel® Customer Support


0 Kudos
Highlighted
Moderator
17 Views

Hi Gyara2,

We are just following up.

It looks like you need more time to provide the information that we asked.

We will follow up again after 3 business days. Should we not hear from you, our system may automatically close the thread.



Best Regards,

Alfred S

Intel Customer Support 


0 Kudos
Highlighted
Moderator
4 Views

Hi Gyara2, 

We need to close this thread since we have not gotten a response from you: maybe because you are busy or preoccupied at the moment. We know that this is important for you to get it resolved and it is also equally important for us to give you the right solution; as much as we would like to assist you, we need to close it to attend to other customers. We hope for your consideration and understanding on this one.


If you need any additional information, please submit a new question as this thread will no longer being monitored.


Thank you for contacting Intel® and have a great week!




Best Regards,

Alfred S

Intel® Customer Support


0 Kudos