Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
DKaya
Beginner
1,406 Views

XL710 / X557-AT2 Connection Problem

Hi,

We designed a 10GBASE-T board with XL710 and X557-AT2. Our block diagram is below.

Our Problem:

- After writing NVMs, we connected our board and intel 10GBASE-T board with CAT6e 3m cable. But we could not see any connection.

Board and situation information:

- We are testing this board on Windows 10.

- we can reach and update the NVM of XL710.

- We are using XL710_6p01_BASET_X557_NCSI_CFGID10p01_Quad.bin file that is inside the 23.1 driver package as a XL710 NVM image.

- We are using v2.B.9.A_VER380_021_FVL_XFI_SGMII_3_Speed_No_Swap_Startup_LineOff_SerDesOff_X557_AT4_B1_070916.bin file that is inside the 23.1 driver package as a X557-AT2 NVM image.

So our questions;

- First of all can we use XL710 with two X557-AT2? Because your X710-T4 network adapter have one xl710 and one X557-AT4.

- Second question is related to the NVM's image files. As i said above

- we are using XL710_6p01_BASET_X557_NCSI_CFGID10p01_Quad.bin file for the XL710. Is this file true?

- Do we need to write any NVM image to X557-AT2's flash? Because in datasheet of the X557 says that default interface of the chip is KR.

- If we should write image file to the X557, which file we should use? We can find only v2.B.9.A_VER380_021_FVL_XFI_SGMII_3_Speed_No_Swap_Startup_LineOff_SerDesOff_X557_AT4_B1_070916.bin. Bu i think it is for the X557-AT4. We are using X557-AT2

Best Regars,

0 Kudos
1 Reply
idata
Community Manager
148 Views

Hi Denizkaya,

 

 

Thank you for posting in Wired Communities. For design and embedded components inquiry, you may post at our embedded support at https://embedded.communities.intel.com/community/en.

 

 

Thanks,

 

Sharon T

 

Reply