FPGA, SoC, And CPLD Boards And Kits
FPGA Evaluation and Development Kits
5346 Discussions

Agilex_HPS device not showing up in JTAG chain

cbhowmik
Employee
382 Views

jtagconfig returns:

0341A0DD AGFB014(F25A|R24AR0)

031830DD 10M16S(A|C|L)

Why don't I see the Agilex HPS device in the JTAG chain? 

0 Kudos
1 Solution
cbhowmik
Employee
320 Views

Thank you! I did have the switches in that order. The problem may have been that the previous step of configuring the FPGA with the SOF bitstream did not successfully complete (I was using an Enpirion board GHRD SOF instead of the Linear GHRD SOF. I have a Linear dev board).  And I am told that the HPS does not show up until the FPGA has been configured correctly. I was able to boot Linux in the HPS. Thank you for your help!

View solution in original post

5 Replies
JohnT_Intel
Employee
357 Views

Hi,


May I know if you are using Intel development kit? If yes, may I know which board are you using?


cbhowmik
Employee
347 Views

Hi, I am using the Agilex F-Series Transceiver SoC Development Kit, Rev A I believe. 

Thanks!

JohnT_Intel
Employee
335 Views

Hi,


Could you check the SW3 switch on your board? You may refer to Table 9 of https://www.intel.com/content/www/us/en/programmable/documentation/ybp1566605314340.html to understand what is the setting used.


cbhowmik
Employee
321 Views

Thank you! I did have the switches in that order. The problem may have been that the previous step of configuring the FPGA with the SOF bitstream did not successfully complete (I was using an Enpirion board GHRD SOF instead of the Linear GHRD SOF. I have a Linear dev board).  And I am told that the HPS does not show up until the FPGA has been configured correctly. I was able to boot Linux in the HPS. Thank you for your help!

JohnT_Intel
Employee
316 Views

Glad to hear the issue is resolved.


Reply