FPGA, SoC, And CPLD Boards And Kits
FPGA Evaluation and Development Kits
Announcements
The Intel sign-in experience is changing in February to support enhanced security controls. If you sign in, click here for more information.
5417 Discussions

Arria 10 SX EVM kit Factory Reset

parthb
Beginner
566 Views

Hi Team,

 

We have seen blinking red of D17 (Error LED) in EVM kit, so we don't know what is happening in to working kit. So can you please help us for this? we have already followed step guide which is provided into user guide.

 

So, we want to do factory restore in our EVM kit. Please help to resolve this error or FPGA configuration.

 

Regards,

Parth Bhavsar

0 Kudos
14 Replies
Farabi
Employee
550 Views

Hello,


Is this the devkit you are using now: https://www.intel.com/content/www/us/en/products/details/fpga/development-kits/arria/10-sx.html


please confirm.


regards,

Farabi


parthb
Beginner
546 Views

Hello,

 

Yes, confirmed.

 

We are using same kit only.

 

 

Regards,

Parth Bhavsar

NazrulNaim_Intel
Employee
530 Views

Hello,

 

The steps for the factory rest of the board will be provided in the document that will be attach. The information needed for the factory rest will be on page 2-4. Hope this answer your question.

 

Regards,

Nazrul Naim

 

parthb
Beginner
482 Views

Hello,

 

we have checked those steps, but we couldn't find "factory_recovery" folder from download directories as mentioned on 2-4 page.

Please check from your end also.

 

 

Regards,

Parth bhavsar

parthb
Beginner
425 Views

Hello,

 

Any update on above issue?

We are waiting for your favorable response.

 

 

Regards,

Parth Bhavsar

NazrulNaim_Intel
Employee
365 Views

Hello,

 

Sorry for the delay. Below I will attach the zip file for the factory recovery.

Hope that answers your question.

 

Regards,

Nazrul Naim

 

parthb
Beginner
352 Views

Hello,

 

Thanks for sharing files.

Can you please share steps for the same? How to use these files to reset Arria 10 EVM kit as a default factory restore.

Attached document "A10-SoC-DK-UG_2" in previous page 2-4  did not get clear steps for the same.

 

Please help to resolve issue.

 

Regards,

Parth Bhasvar

parthb
Beginner
289 Views

Hi,

 

We are waiting for your favorable response.

 

Regards,

Parth Bhavsar

NazrulNaim_Intel
Employee
230 Views

Hello,


Sorry for the delay. We need to confirm regarding the LED blinking. Can you answer these questions before we can resolve this.


  1. Did customer program something into FPGA before? 
  2. If no, can they change all switches to default setting?
  3. If yes, what are the programming file that they program? can they create a simple design and program into it?


Regards,

Nazrul Naim






parthb
Beginner
225 Views

Hi,

Answer to your query.

  1. Did customer program something into FPGA before?  - Yes, we have program FPGA as per our use case.
  2. If no, can they change all switches to default setting? - switches are at its default setting.
  3. If yes, what are the programming file that they program? can they create a simple design and program into it? - Suddenly, Arria10 EVM kit stopped working in running condition as on our program. and it starts blinking this D17 Red LED. so that's why we want to resume it to default state again.

 

Regards,

Parth Bhvsar

NazrulNaim_Intel
Employee
168 Views

Hello,


Can you first try a simpler design and at the same time try to change the USB blaster.


Regards,

Nazrul Naim


parthb
Beginner
141 Views

Hello,

We have installed simple LED on-off program in to kit using new one USB blaster. Still problem is not resolved.

Can you please give detail brief steps if you have, how we can resolve our issue?

Major issue is D17 LED is blinking.

 

 

 

Regards,

Parth Bhavsar 

NazrulNaim_Intel
Employee
89 Views

Hello,


Can you specifically explain what kind of program have you run to the board and have you done Board Test System (BTS) to the board. Regarding the switch and jumper, you can follow the default state which is in page 3-2.


Regards,

Nazrul Naim


NazrulNaim_Intel
Employee
55 Views

Hi,


As we do not receive any response from you on the previous question/reply/answer that we have provided, please login to ‘https://supporttickets.intel.com’, view details of the desire request, and post a feed/response within the next 15 days to allow me to continue to support you. After 15 days, this thread will be transitioned to community support. The community users will be able to help you on your follow-up questions.


Regards,

Nazrul Naim


Reply