FPGA, SoC, And CPLD Boards And Kits
FPGA Evaluation and Development Kits
Announcements
Intel Support hours are Monday-Fridays, 8am-5pm PST, except Holidays. Thanks to our community members who provide support during our down time or before we get to your questions. We appreciate you!

Need Forum Guidance? Click here
Search our FPGA Knowledge Articles here.
5157 Discussions

BeInMotion Tutorial with BemicroSDK: "compilation not successful"

Altera_Forum
Honored Contributor II
1,007 Views

Hi, 

 

This is my first experience with FPGAs. So please bare with me. :( 

 

I've just bought a BeMicro SDK evaluation board with beinmotion kit from Arrow and I followed their tutorial. Everything was going very well, but when I start compiation, I get tons of errors about directions of pins and other stuff. :confused: I run the Tcl script which came with the tutorial so pins are auto configured for BeMicro SDK. 

 

The compilation errors and warnings are attached. 

 

 

I'm running Quartus II 11.1 sp1 on Windows Xp 32-bits. I didn't miss any step of the tutorial. Anybody know what the problem might be? 

 

 

Thanks, 

Sinan
0 Kudos
5 Replies
Altera_Forum
Honored Contributor II
123 Views

Warning (12251): BeInMotion_qsys.cpu.clk: Signal clk of type clk must have direction of ynput 

 

does it really say ynput in the compilation report? something must be corrupt
Altera_Forum
Honored Contributor II
123 Views

Yes, it says so because I use Turkish chars.

Altera_Forum
Honored Contributor II
123 Views

SOLVED. 

 

Because of a different setting(foreign settings for non-US) in Control Panel--> Regional Settings--> Regional Options  

 

Quartus was unable to timestamp correctly. So those errors were coming up. After changing my time settings currency and all to US standard, its fixed now. 

 

Take Care, 

Sinan
Altera_Forum
Honored Contributor II
123 Views

Ah an addition... by the way, changing Locale doesn`t fix it. Apperently this was something about timestamping. I guess... 

 

Take Care, 

Sinan
Altera_Forum
Honored Contributor II
123 Views

thanks for posting the solution. can you also file a bug report at http://mysupport.altera.com

Reply