FPGA, SoC, And CPLD Boards And Kits
FPGA Evaluation and Development Kits
Announcements
Intel Support hours are Monday-Fridays, 8am-5pm PST, except Holidays. Thanks to our community members who provide support during our down time or before we get to your questions. We appreciate you!

Need Forum Guidance? Click here
Search our FPGA Knowledge Articles here.
5288 Discussions

No JTAG access on MAX10 FPGA Dev Kit

AWann1
New Contributor I
328 Views

When using my ByteBlaster on this Max 10 Dev kit, I receive a No Device Detected error.

Using the built in mini USB on the board, I see nothing at all. Quartus doesn't recognize any programmer connected when I try this.

I did have one successful program when I first tried it, but since then, I only see what I described above.

I'd certainly appreciate if anyone had any insight.

0 Kudos
2 Replies
sstrell
Honored Contributor III
122 Views

So you've clicked Hardware Setup in the Quartus Programmer and the USB Blaster does not appear for you to select? Perhaps you need to reinstall the USB Blaster drivers.

 

#iwork4intel

AnandRaj_S_Intel
Employee
122 Views

Hi,

 

  1. Have you Turned ON the board?
  2. Check if the USB cable is connected to the USB port J12 of the kit? or if you are using external USB blaster chek the JTAG header connection?
  3. Is USB BLASTER visible on the programmer hardware setup? if no, the USB cable may be faulty replace it and check.

Also, you can reinstall the USB blaster driver and check

 

Regards

Anand

Reply