FPGA, SoC, And CPLD Boards And Kits
FPGA Evaluation and Development Kits
Announcements
Intel Support hours are Monday-Fridays, 8am-5pm PST, except Holidays. Thanks to our community members who provide support during our down time or before we get to your questions. We appreciate you!

Need Forum Guidance? Click here
Search our FPGA Knowledge Articles here.
4965 Discussions

Not able to simulate the OpenCL library written in RTL

VE000
Beginner
255 Views

I have followed the steps listed in https://www.intel.com/content/www/us/en/programmable/documentation/mwh1391807965224.html#hvj15354646...

 

However I get the following error -

 

ERROR: No devices found

Querying platform for info:

==========================

CL_PLATFORM_NAME                        = Intel(R) FPGA SDK for OpenCL(TM)

CL_PLATFORM_VENDOR                      = Intel(R) Corporation

CL_PLATFORM_VERSION                     = OpenCL 1.0 Intel(R) FPGA SDK for OpenCL(TM), Version 18.1

 

Querying device for info:

========================

CL_DEVICE_NAME                          = ���Ū

CL_DEVICE_VENDOR                        = ���Ū

CL_DEVICE_VENDOR_ID                     = 32682

Segmentation fault (core dumped)

 

I have set the environment variables as specified in the same link.

 

 

0 Kudos
1 Reply
MEIYAN_L_Intel
Employee
82 Views

Hi,

It seem like it cannot recognize the device and show it is found the device:

CL_DEVICE_NAME                          = ���Ū

CL_DEVICE_VENDOR                        = ���Ū

 

May I know the information as below:

  1. OpenCL SDK version
  2. OS used
  3. Environment variable
  4. Does the  aocl diagnose pass?

 

Thanks

Reply