Graphics
Intel® graphics drivers and software, compatibility, troubleshooting, performance, and optimization
22827 Discussions

İntel iris xe graphics ekran kartının yeni sürümü

ERTAN28
Novice
1,018 Views
Merhaba benim cihazımda intel iris xe graphics ekran kartı var 06.27.2025 tarihinde gelen versiyon yüklü acaba yeni sürüm ne zaman gelebilir
0 Kudos
4 Replies
mdmrx
Beginner
902 Views

ne yapacaksın yeni sürümü arkadaş.. dahili ekran kartı..  idare eder işte..  daha çıkalı 20 gün olmuş. bir sorun yaşıyorsan desteğe bildirmelisin

0 Kudos
ERTAN28
Novice
785 Views

sen git ilk önce cevap verme üslubunu tart ondan sonra cevap ver keyfimizden sormuyoruz oyunlada kasma sorunu yaşıyorum

You go first, consider your answering style, then answer. We are not asking for fun, I am having a lag problem in the game.

0 Kudos
mdmrx
Beginner
585 Views

çok alınmışsınız kusura bakmayın.

dahili ekran kartı sürücüsü soruyorsunuz. ya ondan biraz kinayeli yazdım.

dahili ekran kartı ile ne oyunu oynanabiliyor ki doğru dürüst, kasma yaşıyorsunuz?

ben bu son sürücüyü kurmaya çalıştığım zaman win 11 kurdurmuyor. intel sürücü kurma programı bilgisayarının bu sürücüyü kurmaya ayarlanmamış diye uyarıyor. sonra aygıt yöneticisine gidip iris i buluyorum. özellklerden sürücüyü önceki durumuna getiri seçiyorum.

uyarıyor eski sürüm iyi olmaz falan.. olsun devam diyorum.. işte o zaman, az önce intelin kuramadığı son sürücüyü yüklüyor.

sürücü tarihine bakın 2006 mı 2025 mi? belki sizin ki de geri dönmüştür. 

0 Kudos
bcn
Beginner
427 Views
ise yaradi tesekkur ederim
0 Kudos
Reply