Graphics
Intel® graphics drivers and software, compatibility, troubleshooting, performance and optimization
17461 Discussions

RimWorld Rendering "Wrong Colors" On UHD 630 (I3-10100)

gabesdark
Beginner
580 Views

This is a rendering issue already reported on the last year, but it still indeed happens, and is still not fixed yet.

RimWorld Rendering Regression - UHD620 As mentioned here, The same thing happens with me.

But instead its on a UHD 630.

Tryed Without any modifications with base games, and the issue still persistents.

Labels (1)
0 Kudos
3 Replies
gabesdark
Beginner
575 Views

The SSU that i forgot to add.

AndrewG_Intel
Moderator
557 Views

Hello @gabesdark

Thank you for posting on the Intel® communities and for your feedback about this rendering issue with the RimWorld* video game. Since there is already a thread regarding this issue on Intel® HD Graphics 620 (as you pointed out), please allow us to look into this and as soon as we have more details available, we will be posting back in the thread.


Best regards,

Andrew G.

Intel Customer Support Technician


AndrewG_Intel
Moderator
532 Views

Hello @gabesdark

Thank you for your patience in this matter.


After checking this further, we want to confirm that this is a known issue and our development team is already working on it. In order to avoid duplication of efforts, we kindly recommend you to keep referring and monitoring the original thread RimWorld Rendering Regression - UHD620 for future updates and news about this.


Having said that, we will proceed to close this thread now. If you need any additional information, please submit a new question as this thread will no longer be monitored.


Best regards,

Andrew G.

Intel Customer Support Technician


Reply