Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Beginner
936 Views

SR300 on Aero

Jump to solution

Hi friends,

I purchased my Aero board with an SR300 Realsense camera.

Now when I plug my camera in, the dmesg does say USB device is detected.

But when I then run my realsense application, calling librealsense, it gives me:

"No device detected. Is it plugged in?"

Any idea why this is happening?

Tom.

0 Kudos

Accepted Solutions
Community Manager
32 Views

Hi Tom,

 

 

Thanks for contacting us.

 

 

That behavior is because the Aero board does not support the SR300 camera. According to the http://www.intel.com/content/www/us/en/support/emerging-technologies/intel-realsense-technology/0000... System Requirements for the Intel® RealSense™ Camera SR300 the minimum processor required is a 6th Generation Intel® Core™ Processor and the Intel® Aero board has an Intel® Atom™ Processor, so for that reason the SR300 camera is not working.

Hope this information helps.

 

 

Regards,

 

-Yermi A.

 

View solution in original post

0 Kudos
1 Reply
Community Manager
33 Views

Hi Tom,

 

 

Thanks for contacting us.

 

 

That behavior is because the Aero board does not support the SR300 camera. According to the http://www.intel.com/content/www/us/en/support/emerging-technologies/intel-realsense-technology/0000... System Requirements for the Intel® RealSense™ Camera SR300 the minimum processor required is a 6th Generation Intel® Core™ Processor and the Intel® Aero board has an Intel® Atom™ Processor, so for that reason the SR300 camera is not working.

Hope this information helps.

 

 

Regards,

 

-Yermi A.

 

View solution in original post

0 Kudos