Intel® C++ Compiler
Community support and assistance for creating C++ code that runs on platforms based on Intel® processors.

oneAPI prompt doesn't work

Rodrigues__Pedro
Beginner
643 Views

 I have VS2019 and installed oneAPI. Started oneAPI  command prompt  but icl isn't set up. Is this a bug?

 

0 Kudos
3 Replies
AbhishekD_Intel
Moderator
617 Views

Hi,


Thanks for reaching out to us.

Please give us more details of your issue, like what steps you followed.

If you have directly launch oneAPI command prompt, then you must have got some logs saying

initializing oneAPI environment...

  initializing Visual Studio command-line environment...

If not then please try running the script C:\Program Files (x86)\Intel\oneAPI\setvars.bat to initialize the environment. Before that please check if you have properly installed Intel oneAPI Base Toolkit.


If still, you are having the same issue then please give us the steps you followed and the logs so that we will get more insight into your issue.


Warm Regards,

Abhishek


0 Kudos
AbhishekD_Intel
Moderator
600 Views

Hi,


Please give us an update on the provided details.


Thank You


0 Kudos
AbhishekD_Intel
Moderator
585 Views

Hi,



As we haven't heard back from you, we are considering that your issue has been resolved.

We will no longer monitor this thread. If you require any additional assistance from Intel, please start a new thread. 

Any further interaction in this thread will be considered community only.


Warm Regards,

Abhishek


0 Kudos
Reply