Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Beginner
1 View

Unable to hear the audio both sides in P2P server v.4.2

Hello,

We just installed and setup Peer-to-Peer server v.4.2 in AWS. I set up STUN/TURN server correctly and changed the configuration settings in "peercall.html" file along with the Peer server address. When we are trying to run the client application from Windows environment, We are able to see the video both sides, and able to send messages both the sides. But, we are unable to hear the audio both the sides. Also, we are unable to do the screen sharing. The same issue is coming in Firefox, Chrome browsers, with in the same network, different networks, with http and https also.

Any help would be appreciated.

Thank you.

Best Regards,
Chandramouli.

Tags (2)
0 Kudos
14 Replies
Highlighted
Beginner
1 View

Hello,

Hello,

Any help would be appreciated.

Thank you.

Best Regards,
Chandramouli.

0 Kudos
Highlighted
Beginner
1 View

Hello,

Hello,

Any help would be appreciated.

Thank you.

Best Regards,
Chandramouli.

0 Kudos
Highlighted
Beginner
1 View

Hello,

Hello,

Any help would be appreciated.

Thank you.

Best Regards,
Chandramouli.

0 Kudos
Highlighted
1 View

Hi Chandramouli,

Hi Chandramouli,

Did the problem happen in Firefox, Chrome browsers on Windows with P2P? Neither audio or screen sharing has the problem?

 

Thanks!

0 Kudos
Highlighted
Beginner
1 View

Hello Chunbo,

Hello Chunbo,

We tested in both Firefox and Chrome. Screen share, messaging (IM), and video are working fine. But, we are unable to hear any audio on both the ends and in both the browsers. Please help us to resolve the issue to run the sample P2P application. So, we will start working on developing our actual application.

Thank you.

Best Regards,
Chandramouli.

0 Kudos
Highlighted
Beginner
1 View

Hello,

Hello,

Any help would be appreciated.

Thank you.

Best Regards,
Chandramouli.

0 Kudos
Highlighted
Beginner
1 View

Hello Chunbo,

Hello Chunbo,

As this is a very critical issue, request you to share the solution. Any help would be appreciated.

Thank you.

Best Regards,
Chandramouli.

0 Kudos
Highlighted
Beginner
1 View

Hello,

Hello,

Any help would be appreciated.

Thank you.

Best Regards,
Chandramouli.

0 Kudos
Highlighted
Beginner
1 View

Hello Chunbo,

Hello Chunbo,

Any help would be appreciated.

Thank you.

Best Regards,
Chandramouli.

0 Kudos
Highlighted
Beginner
1 View

Hello,

Hello,

Any help would be appreciated.

Thank you.

Best Regards,
Chandramouli.

0 Kudos
Highlighted
Beginner
1 View

Hello,

Hello,

Any help would be appreciated.

Thank you.

Best Regards,
Chandramouli.

0 Kudos
Highlighted
Beginner
1 View

Hello,

Hello,

Any update would be appreciated.

Thank you.

Best Regards,
Chandramouli.

0 Kudos
Highlighted
New Contributor I
1 View

Hi Chandramouli,

Hi Chandramouli,

Remove Muted from index.html file and try as below

<div id="remote">

<h2>RemoteView</h2>

<video width="320px" height="240px" id="remoteVideo" playsinline autoplay></video>

 

Thanks

Naresh

 

0 Kudos
Highlighted
Beginner
1 View

Hello Naresh,

Hello Naresh,

Thank you for your reply. We will try as you suggested and let you know.

Thank you.

Best Regards,
Chandramouli.

0 Kudos