Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
DGood6
Novice
1,156 Views

DZ77RE-75K bios 0063

I installed bios level 0063 on the Intel DZ77RE-75K via the F7 method and so far no big issues except fast boot. After boot fast is enabled, I noticed some video display issues (1920x1080) with the Windows sign on screen, Windows desktop background and with one of my games. Turning off fast boot eliminates the issue.

Shutdown times with Windows 7 and Windows 8 is 6-7 seconds in Legacy mode. I haven't booted in UEFI mode.

Intel DZ77RE-75K, i7-3770k not overclocked

four - 4GB Corsair 1866 dimms --CML16GX3M4A1866C9B running stable at 1600

Corsair HX650 power supply

Vertex 3 - AHCI with Windows 7 -- primary boot drive

three Hitachi 2GB hard drives -- four different images (W8 32/64 and W7 32/64)

HP BD-RE BH20L Blu-ray drive

NVIDIA GTX 460 1GB driver level 310.90

Four Enermax 4 wire PMW fans

Rosewill Blackhawk case

Motherboard settings: LAN disabled, Marvel disabled, chassis intrusion disabled, network boot disabled, video optimization enabled

0 Kudos
1 Reply
idata
Community Manager
88 Views

Hello Dave,

These are our recommendations for this issue:

If the issue occurs only with BIOS version 0063, proceed to rollback to a previous version.

You can also do a BIOS recovery update to latest version to ensure the update process was not corrupted at any point.

Please be sure to read and follow all accompanying instructions, which can be found at this link:

http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/sb/cs-022312.htm Desktop Boards — BIOS update instructions

All BIOS versions can be found here:

http://downloadcenter.intel.com/SearchResult.aspx?lang=eng&ProductFamily=Desktop+Boards&ProductLine=... Download Center

Reply