Intel® Desktop Boards
Peer-to-peer support only
Announcements
Welcome to the Intel Community. If you get an answer you like, please mark it as an Accepted Solution to help others. Thank you!
11360 Discussions

No HDD recognized by OS after update to bios 0066 [DZ77GAL-70K]

MBred
Beginner
945 Views

After updating my BIOS to v 0066 both drives connected to my Secondary SATA will NOT be recognized by the OS (Windows 8 x64).

All my drives would show up in the BIOS, but as soon as the OS would boot up, none of the two drives (1x SSD OCZ Vertex 4, 1x HDD WD WD1500HLFS) would appear either as Disk Drives (Device Manager) nor the storage manager.

Sometimes after a reboot, the BIOS would show no drives at all.

I was only able to solve the problem by flashing back to 0064.

0 Kudos
1 Solution
Silvia_L_Intel1
Employee
98 Views

Hello Kraion,

We have already reported this issue to our engineering department. You may follow up this issue on the following thread /thread/41860?start=15&tstart=0 http://communities.intel.com/thread/41860?start=15&tstart=0

Flashing back to BIOS version 0064 is the only solution at this moment.

Regards.

View solution in original post

1 Reply
Silvia_L_Intel1
Employee
99 Views

Hello Kraion,

We have already reported this issue to our engineering department. You may follow up this issue on the following thread /thread/41860?start=15&tstart=0 http://communities.intel.com/thread/41860?start=15&tstart=0

Flashing back to BIOS version 0064 is the only solution at this moment.

Regards.

View solution in original post

Reply