Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Beginner
1,426 Views

update to Win8.1

After update my embeded video card is not working. Immediately after installing the driver card works, then at some point stops working. The system has another card - ASUS HD 7850. It's working properly. Motherboard - DH77EB. Driver - 10.18.10.3316.

0 Kudos
6 Replies
Highlighted
6 Views

SergRed, please let me know the following information:

  1. Are you using 2 video cards? Let me have the model number of both?
  2. Did they used to work before you updated to W8.1? Which OS did you used to use?
  3. Which is the current BIOS version?
  4. Would you please test one video card at the time?
  5. Check with the video card manufacture if there is any firmware update available?

 

0 Kudos
Highlighted
Beginner
6 Views

hi.

1. Embeded in DH77EB and ASUS 7850 DC2-2GD5-V2.

2. At Win 8 64 bit both were working normally.

3. Latest version.

4. May be later.

5. Latest update firmware.

0 Kudos
Highlighted
6 Views

You may want to check this thread. The customer used to have the same issue.

/thread/42192 https://communities.intel.com/thread/42192

0 Kudos
Highlighted
Beginner
6 Views

I turn on Legacy Boot and Sleep Mode appeared in the shut down menu. However, the built-in video card does not work at all, although in the Device Manager in working order. Previously PC was booting in UEIFI mode only.

0 Kudos
Highlighted
6 Views

Since you mention that this video card was working fine on a Windows 8 64 bit environment, this could be a compatibility issue with the current operating system, w8.1 and the video card drivers. So I recommend you get in touch with Asus.

0 Kudos
Highlighted
Beginner
6 Views

yes, but they advise to contact Intel. The circle is closed.

0 Kudos