Intel® DevCloud
Help for those needing help starting or connecting to the Intel® DevCloud
1145 Discussions

Gen12LP device selection timeout

REGULY__ISTVAN
Beginner
802 Views

Hello,

I am trying to run SYCL code on the Gen12LP devices in the devcloud. However, queue creation takes a very long time, or even gets stuck. Even running "clinfo" will get stuck when querying the Gen12LP devices. This happens on several different nodes of devcloud, including s011-n001, s012-n001. On s011-n002 clinfo simply segfaults. On s011-n006 clinfo does not report any GPUs available

I do not have anything in my shell environment that should affect this.

To reproduce: run clinfo, or the simple-sycl-app.cpp from https://intel.github.io/llvm-docs/GetStartedGuide.html modified to select the GPU.

 

Thanks,

Istvan

0 Kudos
1 Solution
Gopika_Intel
Moderator
745 Views

Hi,

The issue has been fixed from our end. Please check if your issue has been resolved and also give us a confirmation about the same.

Regards

Gopika


View solution in original post

4 Replies
Gopika_Intel
Moderator
786 Views

Hi Istvan,

Thank you for using the Intel Devcloud forum. Sorry for the inconvenience caused. We’ve connected with the internal team. We’ll get back to you.

Regards

Gopika


Gopika_Intel
Moderator
746 Views

Hi,

The issue has been fixed from our end. Please check if your issue has been resolved and also give us a confirmation about the same.

Regards

Gopika


REGULY__ISTVAN
Beginner
737 Views
Gopika_Intel
Moderator
727 Views

Hi Istvan,


Thank you for the confirmation. We would no longer be monitoring this thread. For further queries and issues please raise a new thread, we’d be happy to help you.


Regards

Gopika


Reply