Intel® DevCloud
Help for those needing help starting or connecting to the Intel® DevCloud
Announcements
This community is designed for sharing of public information. Please do not share Intel or third-party confidential information here.
891 Discussions

How to add a A10 or S10 card with the compute node in devcloud?

Nilotpola
Beginner
357 Views
We have been trying to use the T2S tool using intel devcloud as in this link: https://github.com/intel/FPGA-Devcloud/tree/master/main/QuickStartGuides/T2S. The problem we are getting is the "devcloud_login" command is not executing in the compute node assigned to us and saying: "command not found". Also if we ignore that step and go on to the next command "source /data/t2s/setenv.sh" it is saying : "The current compute node does not have either an A10 or an S10 card with it." Please choose another compute node from Nodes with Arria 10 Release 1.2.1,
or Nodes with Stratix 10, without OneAPI". We have tried it from multiple other intel devcloud accounts as well and still it is giving the same issue. Kindly guide us on how to resolve it.
0 Kudos
3 Replies
AlekhyaV_Intel
Moderator
325 Views

Hi,

 

Thank you for posting in Intel DevCloud forum. Could you please specify whether you are using OneAPI DevCloud or FPGA DevCloud?

If you're using OneAPI DevCloud, please ensure that you are executing the following commands so that you can access any available node having Stratix 10/Arria 10.

 

For a node with Stratix 10:

qsub -I -l nodes=1:stratix10:ppn=2

For a node with Arria 10:

qsub -I -l nodes=1:Arria10:ppn=2

 

Regards,

Alekhya

 

 

AlekhyaV_Intel
Moderator
286 Views

Hi,


Is your issue resolved? Can you give us an update?


Regards,

Alekhya


AlekhyaV_Intel
Moderator
256 Views

Hi,


We have not heard back from you, so we will close this thread. If you need any further assistance, please post a new question.


Regards,

Alekhya


Reply