Intel® DevCloud
Help for those needing help starting or connecting to the Intel® DevCloud
Announcements
This community is designed for sharing of public information. Please do not share Intel or third-party confidential information here.
993 Discussions

Putty saves the Configuration information but cannot log into DevCloud

Jagadish__Channagiri
302 Views

I am able to login after configuring Putty and saving the session. When I login back at a later time, though the configuration exists on Putty, the DevCloud will throw an error, and cannot get into DevCloud.  I have to go through this process of configuring Putty again. It is very difficult to test drive the Dev Cloud. I appreciate any advice or help.

0 Kudos
2 Replies
Rohith_K_Intel
Employee
302 Views

Can you please share the screenshot of the error you are facing?

Rohith_K_Intel
Employee
302 Views

Are you still facing the connection issue?

From our end, we are able to connect without any errors. If you are still facing same issue, make sure that you are using an open network and not using a proxy. Also make sure the following:

After configuring, don't forget to go to "Session" and click 'Save'. Each time when you want to open the connection, double click on your saved session name (say,  Intel DevCloud for oneAPI Projects) or select the name and click 'Load', followed by 'Open' button. Verify that the Host Name is changing from 'guest@devcloud.intel.com' to 'uXXXXX@c009' and the path in 'Proxy' section is appearing correctly once you click 'Load'.

Reply