Intel® DevCloud
Help for those needing help starting or connecting to the Intel® DevCloud
1054 Discussions

qstat: Error (15137 - could not connect to trqauthd)

Alcorta__Erika_Susan
New Contributor I
3,389 Views

I have been using the DevCloud service for a while and this is the first time I encounter this problem:

$ qstat
socket_connect_unix failed: 15137
socket_connect_unix failed: 15137
socket_connect_unix failed: 15137
qstat: cannot connect to server (null) (errno=15137) could not connect to trqauthd
qstat: Error (15137 - could not connect to trqauthd)
$ /usr/local/bin/qstat
socket_connect_unix failed: 15137
socket_connect_unix failed: 15137
socket_connect_unix failed: 15137
qstat: cannot connect to server (null) (errno=15137) could not connect to trqauthd
qstat: Error (15137 - could not connect to trqauthd)

 

How do I solve this?

0 Kudos
8 Replies
AthiraM_Intel
Moderator
3,370 Views

Hi,


Thanks for reaching out to us.

Are you able to run other commands in DevCloud (For example qsub, qdel etc)? 

We were able to use the qstat command without any error.


If you are still facing this issue please share your DevCloud userid, we will contact the DevCloud admin team.


Alcorta__Erika_Susan
New Contributor I
3,359 Views

I was not able to use qsub command either.

A couple of hours after I had the issue for the first time I tried to connect to the server but got a Gateway timeout message. I assumed that something was being rebooted on your end. The next day (yesterday), I didn't find the issue, but I am seeing it again just now.

My user id is: u45638

AthiraM_Intel
Moderator
3,350 Views

Hi,

Thanks for the update.

We didn't observe these issues from our end.

DevCloud will be under maintenance for the next 2 days. Could you please let us know whether these issues still persists after maintenance (from monday onwards).


Thanks


AthiraM_Intel
Moderator
3,334 Views

Hi,


Could you please let us know whether the issue still persists?


Thanks.


Alcorta__Erika_Susan
New Contributor I
3,306 Views

I just now encountered the issue again.

Over the last week, I did not have any issues. I even used it this morning and everything was fine until just now.

What can I do to avoid this issue?

AthiraM_Intel
Moderator
3,294 Views

Hi,


We will check with the concerned team and let you know the updates soon.


Thanks


AthiraM_Intel
Moderator
3,234 Views

Hi,


Could you please let us know whether the issue resolved?

If the issue still persists, please give us the permission to access your DevCloud account.


Thanks


AthiraM_Intel
Moderator
3,165 Views

Hi,


We have not heard back from you, we wont be monitoring this thread. If you need further assistance, please post a new thread.


Thanks.





Reply