Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
idata
Community Manager
1,262 Views

CDC Serial

Jump to solution

Hola buenas noches.

Luego de grabar la imagen en mi tarjeta SD con Win32 Disk Imager.

y ponerla en la tarjeta Galileo me sale en el administrador de dispositivos lo siguiente.

Como puedo solucionar esto?

Gracias.

1 Solution
idata
Community Manager
67 Views

Hi Cami.M.

 

 

This issue is caused by the CDC driver not being updated. Try with the following steps:
  1. Right click on "CDC Driver" and choose Update Driver Software.
  2. Choose the option "Browse my computer for driver software."
  3. In the next Window choose "Intel Corporation" under the Manufacturer column and "Galileo" under the Model column.
  4. Click "Next "and then "Yes"

Let us know your results. If you continue to see issues, please post screenshots of your progress.

-Sergio

View solution in original post

6 Replies
idata
Community Manager
68 Views

Hi Cami.M.

 

 

This issue is caused by the CDC driver not being updated. Try with the following steps:
  1. Right click on "CDC Driver" and choose Update Driver Software.
  2. Choose the option "Browse my computer for driver software."
  3. In the next Window choose "Intel Corporation" under the Manufacturer column and "Galileo" under the Model column.
  4. Click "Next "and then "Yes"

Let us know your results. If you continue to see issues, please post screenshots of your progress.

-Sergio

View solution in original post

idata
Community Manager
67 Views

Ya lo había solucionado de esta manera, igual muchas gracias espero que otras personas puedan sacar provecho de esto.

idata
Community Manager
67 Views

Thank you for letting us know you managed to resolve this issue. If you have any other issues with your board in the future don't hesitate to contact us back.

 

 

-Sergio

 

AAxel1
Novice
67 Views

That helped me a lot.

I tryed to instal the driver again before with no result. But now the Galileo is detected correctly.

After a reboot it takes a little time and the Galileo runs the old sketch again.

Unfortunately the rebooted sketch has some issues with the "analogRead()" command. When uploaded it works correctly, but after a reboot i get only the value "0".

FTinetti
Honored Contributor I
67 Views

Is this referred to/the continuation of your thread ? If that's the case, I suggest you follow your original one.

Fernando.

AAxel1
Novice
67 Views

No, my initial problem is solved. I stard a new thred then.

Reply