Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
idata
Community Manager
1,427 Views

Edison stopped running (again)

Power present on the board, processor installed correctly (an hour ago worked normally with it). But Edison not started. Same problem as

How to fix it?

0 Kudos
3 Replies
idata
Community Manager
57 Views

Hi nvozniy,

 

 

Thank you for contacting us back. I would like to have some more information about the issue so we can better assist you.
  1. Do you know what caused the issue this time?
  2. Did you connect any circuitry to the board that could have triggered this behavior?
  3. Is this the same board that was replaced some months ago?
  4. For how long did you use the board before the issue appeared?
  5. Is the board getting recognized in your Device Manager?
We'll be waiting for your reply.

 

 

Regards,

 

-Pablo
idata
Community Manager
57 Views

Hi, Pablo

1. I tested own application to communicate with the server by HTTP. At one moment app stopped working. I restart Edison Module, but it does not start.

2. No, I don't connect.

3. No. It is another board.

4. 6 months

5. No. I not see board in Device Manager now.

idata
Community Manager
57 Views

Hi nvozniy,

 

 

Thank you for the information, could you please open a ticket following this link https://customercare.intel.com/?lang=en-US https://customercare.intel.com/?lang=en-US? We would like to take a better look at your issue, please attach the proof of purchase of your board when opening the ticket.

 

 

Regards,

 

-Pablo
Reply