Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Forkinhades
Beginner
106 Views

No display/signal

Got my new NUC8i7HNK.
Installed the 2x8g ddr4 ram
Installed the 240g HD
Turned on, but no display signals.
Any help please tech people
0 Kudos
5 Replies
LeonWaksman
Super User
102 Views

1. Your NUC should be connected to PC monitor, rather than to TV. Do you see any LED activity?

2. Reset again the two SO DIMM (i.e. remove and reinstall again).

3. If the above not help, try to power ON your NUC in minimum hardware configuration. Remove the SSD and leave only one SO DIMM at time. You should see the Intel NUC logo and when clicking on F2, you should be able to enter BIOS settings.

4. If still you don't see any video output, please give the P/N of the SO DIMM you have.

 

Leon

 

 

 

0 Kudos
Forkinhades
Beginner
95 Views

Thanks will try that.
0 Kudos
Maria_R_Intel
Moderator
60 Views

Hello Forkinhades,


Thank you for posting on the Intel* Community!


I was checking your thread and I would like to know if the advice from User Leon helped you, please let me know in case you need further help.


Best regards, 

Maria R.  

Intel Customer Support Technician 


0 Kudos
Forkinhades
Beginner
59 Views

Tried all suggestions, but to no avail. After a chat with customer services, 'they have taken it back.'
So hopefully will get a working unit back.
0 Kudos
Maria_R_Intel
Moderator
35 Views

Hello Forkinhades,


I'm sorry to hear that, I hope you receive your new unit soon!


In this case, the best is to continue the support with customer service. We will proceed to close this thread.


If you need any additional information, please submit a new question as this thread will no longer be monitored.

 

Best regards,

Maria R.

Intel Customer Support Technician


0 Kudos