Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
IJUNG1
Beginner
411 Views

nuc8i7hvk. sometimes when i boot nuc, skull led and third led is not working. when i unplug power cord, and replug, it re-works. what is the problem?

windows 10 1903 64bit, bios version is 0054

nuc8i7hvk. sometimes when i boot nuc, skull led and third led is not working. when i unplug power cord, and replug, it re-works. what is the problem?

i think plug is good.(not plug problem)

0 Kudos
5 Replies
n_scott_pearson
Super User Retired Employee
49 Views

I have seen this issue as well. After booting, I often have to go into the LED Manager and reload my saved configuration. After upgrade to 1903, LED Manager would not work at all; had to uninstall and reinstall to get it working again.

 

Intel Customer Support: please file sighting(s) for this.

...S

IJUNG1
Beginner
49 Views

thank you for reply. then this is compatibility issue with windows1903 and led manager?

i firstly installed 1903 version. so i dont know 1809 is okay.

 

Then how can we report this bug to intel nuc team to fix this problem.

 

thank you for your cooperation:)

Leonardo_C_Intel
Moderator
49 Views

Hello everybody

 

Thank you for posting in the Intel Community and reporting this behavior. Allow me to look into it, I will be posting back as soon as possible. 

  

Hope this helps.

 

Regards,

Leonardo C.                        

Intel Customer Support Technician

Under Contract to Intel Corporation

Leonardo_C_Intel
Moderator
49 Views

Hello everybody

 

Thank you for waiting.

 

I have tried to replicate the behavior that you are having with an Intel® NUC8i7HVK using Windows® 10 1903, BIOS 0054 (default settings) and after several system restarts and shutdowns I always the LEDs on the Intel® NUC working properly, can you let me know if I am missing any steps or settings to get the behavior that you are having?

 

Regards,

Leonardo C.

Intel Customer Support Technician

Under Contract to Intel Corporation

Leonardo_C_Intel
Moderator
49 Views

Hello everybody

 

Have you been able to get the missing steps or settings to get the behavior that you are having?

 

Regards,

Leonardo C.

Intel Customer Support Technician

Under Contract to Intel Corporation

Reply