Intel® Quartus® Prime Software
Intel® Quartus® Prime Design Software, Design Entry, Synthesis, Simulation, Verification, Timing Analysis, System Design (Platform Designer, formerly Qsys)
Announcements
Intel Support hours are Monday-Fridays, 8am-5pm PST, except Holidays. Thanks to our community members who provide support during our down time or before we get to your questions. We appreciate you!

Need Forum Guidance? Click here
Search our FPGA Knowledge Articles here.
15547 Discussions

¿Las señales no funcionan con los operadores aritmeticos?

RGuzm4
Novice
471 Views

Buenas tardes, estoy intentando implementar un multiplicador de palabra en Quartus II 13.0 sp1, cuando le doy un valor (dado por una operacion de multiplicacion) a una salida, la muestra bien, pero si le doy el mismo valor a una señal, no muestra nada, no se por qué, adjunto imagen para que se vea lo que sucede.

 

La salida es "numero" y la señal es "c1"

 

quartus.jpg

0 Kudos
4 Replies
Vicky1
Employee
129 Views

Hi,

please ensure the below things,

  1. Go to "Simulation" -> "option" -> "Quartus II simulator"
  2. Then "Simulation" -> "Run Functional Simulation" another simulation waveform editor window will open where you can check the result.

Refer the screenshot,

Qiisim.JPG

let me know, if you have any different concern.

Regards,

Vikas

Vicky1
Employee
129 Views

Hi,

Have you resolved the issue?

Should I consider to be case closed?

 

Regards,

Vicky

RGuzm4
Novice
129 Views

sorry it took me long in answer, i couldn't solve the problem, but it's just a simulation problem, in the fpga it worked just fine, thanks for answering

Vicky1
Employee
129 Views

Hi,

Have you checked my previous post?

I was able to do simulation successfully so please check & provide screenshot too.

what you observed during simulation?

 

Regards,

Vicky

Reply