Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Beginner
317 Views

Icelake SP DCI Debug

Jump to solution

Hi,

I'm trying to debug on IceLake SP CRB by DCI.

but system studio can't find CPU. It find only PCH.

Please refer the screenshot.

JYP_0-1594866405267.png

 

And there is log in ISD SHELL as follows.

[INFO] OpenIPC: OpenIPC using automatic configuration
[INFO] OpenIPC: DCI: A DCI device has been detected, attempting to establish connection
[INFO] OpenIPC: DCI: Target connection has been fully established
[INFO] OpenIPC: Added new debug port 0 using probe plug-in 'OpenDCI'
[INFO] OpenIPC: Detected LBG_CLTAPC B1 on JTAG chain 0 at position 0
[WARNING] OpenIPC: Unknown idcode 0x2e7bb013 on JTAG chain 1 at position 0
[INFO] TCA: Target state changed - Checking Target
[INFO] TCA: Detected custom target 'Custom Intel C620 Series Chipset (Lewisburg)
platform' with components: Intel C620 Series Chipset (Lewisburg) B1
[INFO] TCA: Target state changed - Available

Do I need to enable other options in BIOS ? or any settings?

 

0 Kudos

Accepted Solutions
Highlighted
309 Views

Hi user,

Thanks for your query. This issue needs a deeper investigation. Can you please file a support ticket using the link below for this issue, so that we can address the issue better?
https://supporttickets.intel.com/servicecenter?lang=en-US 

View solution in original post

0 Kudos
2 Replies
Highlighted
310 Views

Hi user,

Thanks for your query. This issue needs a deeper investigation. Can you please file a support ticket using the link below for this issue, so that we can address the issue better?
https://supporttickets.intel.com/servicecenter?lang=en-US 

View solution in original post

0 Kudos
Highlighted
Beginner
286 Views

on Latest System studio, debugger works well.

0 Kudos