Intel Unite® App
Gain crucial understandings of the Intel Unite® App
Announcements
This product has been discontinued. This board is currently read only and no longer accepting new posts. Learn more
459 Discussions

MAC & IOS Client connection issue

idata
Employee
3,307 Views

Dear All,

There is a problem when I used MAC laptop client connect to the HUB, the error is PIN code not right. but another DELL laptop is ok.

the MAC laptop is no config the hostname. we have creat a SRV record.

When I used IPAD connect to the HUB, the error is Enterprise server Connection Error-1200: SSL error...........

thanks.

0 Kudos
25 Replies
idata
Employee
557 Views

Hello sdh1984,

 

 

Thank you for contacting Intel Communities.

 

 

Can you please provide the following information to better assist you?

 

 

Are you using the standalone or the enterprise version of the Intel® Unite™ app?

 

Information from the hub:
  • Brand & model number or SKU
  • BIOS version
  • The Intel® Unite™ app version installed on the Hub:
Are you using the OEM's app or the one from Intel download center?

 

Is this a fresh installation or did the Intel® Unite™ app use to work?

 

 

I hope to hear from you soon.

 

 

Regards,

 

Juan Carlos
0 Kudos
idata
Employee
557 Views

Hello Carlos,

1. I am using enterprise version of the Intel® Unite™ app.

2. The HUB DELL optiplex 7040 mini PC.

3. BOIS is the last version.

 

4. The App download from APP store.

Thanks.

0 Kudos
idata
Employee
557 Views

Hi sdh1984,

 

 

Thank you for the information.

 

 

Let me send this information to the appropriate team.

 

 

I will update this thread once I have further information.

 

 

Regards,

 

Juan Carlos
0 Kudos
idata
Employee
557 Views

Hello Hello sdh1984,

Sorry for the delay on this.

Can you please confirm the following?

Is the iPad wifi connected to the same corporate network where the hub is sitting?

I hope to hear from you soon.

Regards,

 

JC
0 Kudos
idata
Employee
557 Views

Hi sdh1984,

 

 

I was reviewing this thread and I wanted to know if you need further assistance?

 

 

If so, please reply to this post with the information requested before.

 

 

Best Regards,

 

JC
0 Kudos
idata
Employee
557 Views

Hello JC,

Sorry for replay late,

I'am very busy on intel unite deploy those days. I will test ASAP.

thanks.

0 Kudos
idata
Employee
557 Views

Hi sdh1984,

 

 

Thanks for the update, I will await the outcomes.

 

 

Regards,

 

JC
0 Kudos
idata
Employee
557 Views

Hi sdh1984,

 

 

I was reviewing this thread and I wanted to know if you were able to test?

 

 

Best Regards,

 

JC
0 Kudos
idata
Employee
557 Views

Hi, JC

the IPAD is connect in the same network with server. the error is: Enterprise server connection error-1200.

and I have tried used android pad, the android pad is working well in the same network.

thanks

0 Kudos
idata
Employee
557 Views

Hi sdh1984,

 

 

Thank you for the information. Allow me some time to do further research, I will keep you updated.

 

 

Thank you for your patience.

 

 

Regards,

 

JC
0 Kudos
idata
Employee
557 Views

Hi sdh1984,

 

 

Sorry for the delay.

 

 

Can you please enter the full domain along with the server name as the enterprise server address?

 

 

Regards,

 

Juan V.
0 Kudos
idata
Employee
557 Views

Hello sdh1984,

 

 

I was reviewing this thread and I wanted to know if you need further assistance?

 

 

If so, please provide the information requested before.

 

 

Regards,

 

Juan V.
0 Kudos
idata
Employee
557 Views

Hello Juan

I need your help still.

Please give me some times for test. thanks very much.

0 Kudos
idata
Employee
557 Views

Hello sdh1984,

 

 

I will be awaiting the results.

 

 

Best Regards,

 

Juan V.
0 Kudos
idata
Employee
557 Views

intel_admin Hello Juan,

I have test again. there is a update.

the mac & ipad have a same issue, please found the info from below picture.

I have tried to logon the admin portal in macbookpro. is normal. and I have tried to invoc the https://server.domon/unite/ccservice.asmx https://server.domon/unite/ccservice.asmx, it's normal too.

Thansk.

0 Kudos
idata
Employee
557 Views

Hi sdh1984,

 

 

Thank you for the update.

 

 

Let me work on this and I will update the thread once I have further information.

 

 

Regards,

 

Juan V.
0 Kudos
idata
Employee
557 Views

update debug log

0 Kudos
idata
Employee
557 Views

Hi sdh1984,

 

 

Please be sure the DNS is pointing to the server's IP address, besides that, you can try to access on the Mac using the server's IP address instead of the hostname since that hostname does not seem to be recognized.

 

 

I have also sent you a private message.

 

 

Regards,

 

Juan V.
0 Kudos
idata
Employee
557 Views

Hello Juan,

Thanks for reply. I have received your E-maill.

I will test as your suggest. I will send the result to you ASAP.

Thanks.

0 Kudos
idata
Employee
524 Views

Hello, Juan,

After reinstall a CA which apply by ip adress and put the DNS is pointing to the server's IP address . the MAC was working well. But the IOS pad &phone are still no work.

After enter PIN code there is no error. and the client app was no found. test again no change.

We used the domain CA, and is the root CA need to be install manualy?

Thanks.

0 Kudos
Reply