Intel® oneAPI HPC Toolkit
Get help with building, analyzing, optimizing, and scaling high-performance computing (HPC) applications.
Announcements
This community is designed for sharing of public information. Please do not share Intel or third-party confidential information here.
1917 Discussions

System hostname change and now Intel Cluster Studio does not work

kangj3
Beginner
112 Views
Can anyone please tell me what I need to do ... to get Intel Studio Cluster 2011 XE to work, after a hostname change of the system?
Do I have to reinstall the software?
I have tried to reinstall the software, but the installer fails, as it states that I already have it installed. I did a manual install from CD, not using any RPMS.
I have tried looking through the threads, but couldn't find anything helpful/useful. I have removed the logs in /tmp and also renamed the original /opt/intel directory, but still receive the same error message and it just kicks me out of installation.
Please help ...
Thanks,
JPK
0 Kudos
1 Reply
Dmitry_K_Intel2
Employee
112 Views
Hi JPK,

I'm not sure that I uderstood the reason of the issue correctly but I'll try to explain you how it works.
Installing a product you (well, system) register it in the system. All packages are registered in /va/lib/rpm database and please don't edit it in any editor. Everything you need to do is uninstall the product correctly.
Please run the following commands:
$ rpm -qa|grep -i intel
You'll get the list of Intel products
After that remove unneeded using:
$ rpm --erase=

After that try to install Cluster Studio 2011 XE again in regular way.

Regards!
Dmitry


Reply