Intel vPro® Platform
Intel Manageability Forum (Intel® EMA, AMT & Manageability Commander)
2662 Discussions

EMA Server no longer connecting

KevSchu
Beginner
159 Views

EMA Version: 1.9

App Server: 2019 (Azure VM)

SQL Server: 2019 / 2019 (Azure VM)

 

For some reason our App server is no longer able to connect to the components.

 

1/11/2023 10:48:22 AM - War - Failed to connect pipe: EMAManageabilityServer
1/11/2023 10:48:23 AM - War - Failed to connect pipe: EMARecoveryServer
1/11/2023 10:48:26 AM - War - Failed to connect pipe: EMAAjaxServer
1/11/2023 10:48:34 AM - Inf - Performing web sync cleanup for: C:\inetpub\wwwroot
1/11/2023 10:48:34 AM - Inf - Web sync completed
1/11/2023 10:48:38 AM - Inf - Attempting to connect pipe: MeshManageabilityServer
1/11/2023 10:48:38 AM - Inf - Attempting to connect pipe: EmaRecoveryServer
1/11/2023 10:48:41 AM - Inf - Attempting to connect pipe: MeshAjaxServer
1/11/2023 10:48:44 AM - Err - Error: Event id: 101. Halted package: EMAAjaxServer, exitcode -532462766 (0xE0434352).
1/11/2023 10:48:44 AM - War - Failed to connect pipe: EMAManageabilityServer
1/11/2023 10:48:44 AM - Inf - Launched package: EMAAjaxServer.
1/11/2023 10:48:44 AM - Inf - Attempting to connect pipe: MeshAjaxServer
1/11/2023 10:48:44 AM - War - Failed to connect pipe: EMARecoveryServer
1/11/2023 10:48:47 AM - War - Failed to connect pipe: EMAAjaxServer
1/11/2023 10:48:48 AM - Err - Error: Event id: 836. Halted package: EMARecoveryServer, exitcode 0 (0x00000000).
1/11/2023 10:48:49 AM - Inf - Launched package: EMARecoveryServer.
1/11/2023 10:48:49 AM - Inf - Attempting to connect pipe: EmaRecoveryServer

 

I've tried restarting IIS, both App and SQL servers with no success.  uninstalled/reinstalled platform manager.

0 Kudos
4 Replies
Victor_G_Intel
Moderator
142 Views

Hello KevSchu,


Thank you for posting on the Intel® communities.


In order to continue further, please provide us the following logs in order to check this behavior further:


EMA logs from Server


[System drive]\Program File(x86)\Intel\Platform Manager\EmaLogs


Additionally, and for documentation purposes please provide the following:


  1. Were there any changes to the server before the issue started?
  2. Did this happen after an EMA update? If yes, please provide the previously installed version.
  3. Is the EMA server installed in a virtual machine or in a physical server?
  4. Please run these two commands: test-netconnection localhost -p 8000, test-netconnection localhost -p 443 and provide the outputs in your next response.
  5. Can you access the EMA server both Locally and remotely?
  6. Have you changed anything related to the certificates on this server?


Regards,


Victor G.

Intel Technical Support Technician  


Victor_G_Intel
Moderator
100 Views

Hello KevSchu,


Were you able to check the previous post?  


Please let me know if you still need further assistance.


Regards,


Victor G.

Intel Technical Support Technician


KevSchu
Beginner
47 Views

sorry for the late response.  This miraculously started working again without having done anything.

Victor_G_Intel
Moderator
38 Views

Hello KevSchu,


Thank you for your response.


We are glad to know the issue got resolved on its own. Since the thread is now solved, we will proceed to close it.


If you need any additional information, please submit a new question as this thread will no longer be monitored.


Best regards,


Victor G. 

Intel Technical Support Technician


Reply