Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
77 Views

IMSDK sampe_decode application fails when rendering is enabled

Hi,

I am trying to use the sample_decode application which comes as part of media sdk samples, to render the output on screen.

I am  using following command for the same:

./sample_decode h264 -i in.264 -hw -vaapi -rdrm -window 0 0 704  480

I am getting following error:

pretending that stream is 30fps one
libva info: VA-API version 0.99.0
libva info: va_getDriverName() returns 0
libva info: User requested driver 'iHD'
libva info: Trying to open /usr/lib/media-libva//iHD_drv_video.so
libva info: Found init function __vaDriverInit_0_32
libva info: va_openDriver() returns 0
drmrender: trying connection: HDMIA
drmrender: found crtc with global search
drmrender: succeeded...
drmrender: connected via HDMIA to 1280x720@60 capable display

Return on error: error code -1, /opt/intel/mediasdk/samples/sample_common/src/general_allocator.cpp     123


Return on error: error code -1, /opt/intel/mediasdk/samples/sample_decode/src/pipeline_decode.cpp       991


Return on error: error code -1, /opt/intel/mediasdk/samples/sample_decode/src/pipeline_decode.cpp       387


Return on error: error code 1,  /opt/intel/mediasdk/samples/sample_decode/src/sample_decode.cpp 630

But the same for dumping to a file is working fine:

./sample_decode h264 -i in264 -hw -o out.yuv

 

My platform details are as below:

GordenRidge MRB with  Intel Broxton SOC.                   

Linux distribution : Linux version 4.1.13-abl.

BSP used: Gordon Peak BSP (Apollo Lake) Alpha EC15(GP_BSP_WW20.5_EC15_RC2)

 

Any help would be greatly appreciated

Best Regards,

Thushara

 

0 Kudos
0 Replies
Reply