Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Mohammad_T_1
Beginner
54 Views

sample_decode.exe is not running on all system...

Jump to solution

Hi 

I have created my own sample_decode.exe for Screen Capture , i am providing plugins 22d62c07e672408fbb4cc20ed7a053e4 . After building the project when i run the exe with it's plugins in same folder it is running fine. But when i am running it on different system, then  some system runs it successfully but some systems are not running it. 

I am copying exe and plugins on different system to run it. But not all the systems are running it. 

Different systems error:

System1: Error when i call InitEx(initPar)... where initPar is MFX_IMPL_HARDWARE_ANY.

System2: Error is that Guid plugin not loaded

But on some systems it is working fine.

All the systems is having Version on graphics greater then 1.11.

 

Help me to get the solution.

0 Kudos
1 Solution
Surbhi_M_Intel
Employee
54 Views

Issue was resolved in a different thread - https://software.intel.com/en-us/forums/intel-media-sdk/topic/597078, so closing this issue. 
For any new issues, please start a new post. 

Thanks,
Surbhi

View solution in original post

4 Replies
54 Views

Hi Mohammad, Thanks for moving the thread to the correct forum. To understand your issue, can you please send the following details:

Reg your question, it is hard to say what the issue is without the system details for each of the configs you are testing on - platform, driver, OS, MSDK version. Also, for applications that are built on one and deployed on other, simply copying the executables and plugins will not work. You need to have the underlying msdk libraries on the system, as well as plugins installed (and recognized by the platform).

Mohammad_T_1
Beginner
54 Views

Hi Sravanthi K,

The following versions of Media SDK API are supported by platform/driver:

        Version Target  Supported       Dec     Enc
        1.0     HW      Yes             X       X
        1.0     SW      No
        1.1     HW      Yes             X       X
        1.1     SW      No
        1.3     HW      Yes             X       X
        1.3     SW      No
        1.4     HW      Yes             X       X
        1.4     SW      No
        1.5     HW      Yes             X       X
        1.5     SW      No
        1.6     HW      Yes             X       X
        1.6     SW      No
        1.7     HW      Yes             X       X
        1.7     SW      No
        1.8     HW      Yes             X       X
        1.8     SW      No

Graphics Devices:
        Name                                         Version             State
        Intel(R) HD Graphics 4600                    10.18.14.4156       Active

System info:
        CPU:    Intel(R) Core(TM) i5-4570S CPU @ 2.90GHz
        OS:     Microsoft Windows Embedded Standard
        Arch:   64-bit

Installed Media SDK packages (be patient...processing takes some time):

Installed Media SDK DirectShow filters:

Installed Intel Media Foundation Transforms:
  Intel« Hardware VC-1 Decoder MFT : {059A5BAE-5D7A-4C5E-8F7A-BFD57D1D6AAA}
  Intel« Hardware H.264 Decoder MFT : {45E5CE07-5AC7-4509-94E9-62DB27CF8F96}
  Intel« Hardware MPEG-2 Decoder MFT : {CD5BA7FF-9071-40E9-A462-8DC5152B1776}
  Intel« Quick Sync Video H.264 Encoder MFT : {4BE8D3C0-0515-4A37-AD55-E4BAE19AF
471}
  Intel« Hardware Preprocessing MFT : {EE69B504-1CBF-4EA6-8137-BB10F806B014}

 

 

NOTE:  OS:     Microsoft Windows Embedded Standard this is Windows 7

Mohammad_T_1
Beginner
54 Views

All the system is having underlying msdk libraries on the system at path : C:\Program Files\Intel\Media SDK.

Surbhi_M_Intel
Employee
55 Views

Issue was resolved in a different thread - https://software.intel.com/en-us/forums/intel-media-sdk/topic/597078, so closing this issue. 
For any new issues, please start a new post. 

Thanks,
Surbhi

View solution in original post

Reply