Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
RPALO3
Beginner
540 Views

Could not able to get the output of ADC in max10 board. The ADC toolkit(Beta) is not instrumented in system console.

can you suggest how to download the hardware setup for ADC toolkit.

0 Kudos
8 Replies
YuanLi_S_Intel
Employee
238 Views

Hi RITU,

 

May i know are you saying you are not able to find the toolkit in system console or what? If you are having issue in using the toolkit, you may refer to guide as shown at link below:

https://www.youtube.com/watch?v=0oO1RFa-4Xk

 

Regards,

YL

RPALO3
Beginner
238 Views

yes,i am referring the same video u at the end when i am opening the system console for launching ADC Toolkit then i am not unable to .It is showing that hardware not detected.I am using the Bemicro MAX 10 development board (10M08DAF484C8GES).Is there any thing for this board specifically.

YuanLi_S_Intel
Employee
238 Views

Hi Ritu,

 

The ADC toolkit is applicable as long as you are using the ADC IP. May i know which quartus version you are using? Can you try on the other version?

 

Thank You.

RPALO3
Beginner
238 Views

I am using both 16.1 and 14.1 quartus ii. I tried in 2 version and using cyclone iv and max10 board . In both the board ADC toolkit is being not working. How to use the ADC ip? can you tell the process.

 

YuanLi_S_Intel
Employee
238 Views

HI Ritu,

 

It seems like not a problem with Quartus, it would be the quartus design problem. Regarding to the ADC IP setting, i would suggest to refer to the guide at link below:

https://www.youtube.com/watch?v=0oO1RFa-4Xk

 

It is tested and proven to work. Also, you mentioned about the hardware not detected, have you connected your board to PC via USB Blaster? Can you check if the connection is established between PC and your board?

 

Thank You

RPALO3
Beginner
238 Views

yes, I am using USB Blaster. Let me figure out the error again. Thanks for your help.

YuanLi_S_Intel
Employee
238 Views

Hi Ritu,

 

Any update on this? do you still need any help?

 

Thank You.

paulw7
Beginner
160 Views

I have this same problem, which hasn't been solved. I know my board is connected, I know it's being programmed and it is using the ADC with 'JTAG to Avalon Bridge'....

My Quartus version is 20.1.1 Build 720

Any suggestions?

 

@YuanLi_S_Intel 

 

 

Reply