Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Altera_Forum
Honored Contributor I
1,630 Views

Problem with DS-5 Debugger

Hi, 

 

I just started on DS-5 using Arrow Cyclone V FPGASoC kit, and has a problem with the debugger. 

 

According to "Altera SoC Embedded Design Suite User Guide", when I open Debug Configuration, I should see Altera Cyclone V A9 processor related information, as listed in the picture in attachment. 

However, my has nothing related to Altera or any processor, also listed in attached pictures. 

 

I strictly follow the instructions. I appreciate any help on this~~ 

 

Thanks~~
0 Kudos
7 Replies
Altera_Forum
Honored Contributor I
36 Views

did you open up any example design project...?

Altera_Forum
Honored Contributor I
36 Views

I created a hello world project first following the instructions of "Altera SoC Embedded Design Suite User Guide". Any difference with example project?

Altera_Forum
Honored Contributor I
36 Views

oh. no, just trying to isolate if this is some EDS setup issue, as the example is working version. by the way, had installed your usb blaster as well?

Altera_Forum
Honored Contributor I
36 Views

Yes, USB-Blaster installed. I will try design example tonight.

Altera_Forum
Honored Contributor I
36 Views

Tried example project, the same problem. 

USB Blaster installed, following instructions strictly......
Altera_Forum
Honored Contributor I
36 Views

solved, I use DS-5 community version, actually datasheet is talking about Altera Edition...

Altera_Forum
Honored Contributor I
36 Views

like i said in another post of yours.... this community edition license is just for leisure purpose... not suitable for developer like you.

Reply