Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Altera_Forum
Honored Contributor I
1,174 Views

RUN_ON_HDL_SIMULAGTOR_ONLY xxxx.elf error 1

https://skydrive.live.com/redir?resid=e0ed7271c68be47c!361 

 

i follow the example googled, finished CPU with other components with SOPC, in eclipse 

 

when i open the project to build project again it said RUN_ON_HDL_SIMULAGTOR_ONLY xxxx.elf error 1 

then i build BSP again and build project again, it become make all complete then i remember to make clean, it got the error again and then build again 

however, no matter what i do, i turn on or off switch, it only light turn on, and never off
0 Kudos
2 Replies
Altera_Forum
Honored Contributor I
46 Views

There are a couple things to check here: 

 

1. Instead of following the toggle switch. You can flip back and forth between 0/1. Make sure to put enough wait cycles in the while loop to ensure the rate it's flashing at is visible to you.  

 

2. Did you have the pin assignment of the LED pin going to the designated LED in Quartus? Vice versa for the switch pin. Good luck. 

 

 

 

--- Quote Start ---  

https://skydrive.live.com/redir?resid=e0ed7271c68be47c!361 

 

i follow the example googled, finished CPU with other components with SOPC, in eclipse 

 

when i open the project to build project again it said RUN_ON_HDL_SIMULAGTOR_ONLY xxxx.elf error 1 

then i build BSP again and build project again, it become make all complete then i remember to make clean, it got the error again and then build again 

however, no matter what i do, i turn on or off switch, it only light turn on, and never off 

--- Quote End ---  

Altera_Forum
Honored Contributor I
46 Views

i use pin assignment in lab exercise, i guess the tutorial i follow is to assign switch to LED, why need to add sleep to wait in while loop?

Reply