Nios® II Embedded Design Suite (EDS)
Support for Embedded Development Tools, Processors (SoCs and Nios® II processor), Embedded Development Suites (EDSs), Boot and Configuration, Operating Systems, C and C++
Announcements
Intel Support hours are Monday-Fridays, 8am-5pm PST, except Holidays. Thanks to our community members who provide support during our down time or before we get to your questions. We appreciate you!

Need Forum Guidance? Click here
Search our FPGA Knowledge Articles here.

alt_irq_init Again!

Altera_Forum
Honored Contributor II
800 Views

In my computer,there are three versions:11.0, 9.0 and 8.0. I have used them together for a month, and no problem.  

Until two days ago, I compiled my program, error occured! 

**** Build of configuration Debug for project hello_world_0 **** 

make -s all includes  

Compiling hello_world.c... 

Linking hello_world_0.elf... 

/cygdrive/e/JIDA/9.10next_stage/IN_FIR300why/hello_world_0_syslib/Debug/libhello_world_0_syslib.a(alt_main.o)(.text+0x14): In function `alt_main': 

/cygdrive/c/altera/90/nios2eds/components/altera_hal/HAL/src/alt_main.c:102: undefined reference to `alt_irq_init' 

collect2: ld returned 1 exit status 

make: *** [hello_world_0.elf] Error 1 

Build completed in 3.109 seconds 

 

I try many solutions: restarting my computer, deleting the .a file and build again, uninstall 8.0IDE. These three solutions do not work !  

 

Additional, in another computer, only has 9.0 version. It can compile my program successfully! I want to know why ? What happened to my computer, and how to solve it?
0 Kudos
0 Replies
Reply