Processors
Intel® Processors, Tools, and Utilities
14698 Discussions

XTU Core Voltage shows "Undefined"

iamstuff
Beginner
1,257 Views

I am currently running on version 7.6.0.37 and every time I try to set my core voltage to something specific, it will change to "Undefined", and it doesn't appear to stick.

 

It feels like it reverts to adaptive when I want it on static.

 

My CPU is a 12700k.

 

Are there any reports of this happening?

 

0 Kudos
3 Replies
JosueO_Intel
Moderator
1,228 Views

Hello iamstuff,


Thank you for posting on the Intel communities. In order to have a better understanding of the issue, please share with us the following information: 


  1. Was it working before?
  2. When did the issue start happening?
  3. Picture of the issue. 


Also, please download and install the Intel System Support Utility (Intel SSU):

https://downloadcenter.intel.com/download/25293/Intel-System-Support-Utility-for-Windows- 

Open the application and select "Everything" click on "Scan" to see the system and device information. By default, Intel SSU will take you to the "Summary View". Click on the menu where it says "Summary" to change to "Detailed View".  

Click on "Next", save the report and attach it to your response.


Regards, 


Josue O.  

Intel Customer Support Technician



0 Kudos
JosueO_Intel
Moderator
1,220 Views

Hello iamstuff,


Were you able to check the previous post?  

Let us know if you still need assistance.  


Regards, 


Josue O.  

Intel Customer Support Technician



0 Kudos
JosueO_Intel
Moderator
1,211 Views

Hello iamstuff,


We have not heard back from you, so we will close this thread. If you need any additional information, please submit a new question as this thread will no longer be monitored. 


Regards, 


Josue O.  

Intel Customer Support Technician



0 Kudos
Reply