Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
GPace2
Beginner
2,662 Views

XTU Won't Save Profiles (at all)

Version 6.5.1.371, i9-9900K.

When I click Save, then set Profile Name to anything at all, NOTHING appears under Profiles other than Default.

I also have the common problem of losing Core Voltage Offset on 1 in 5 reboots - but that's not my main concern right now.

Anybody else had this Profile issue ?

0 Kudos
9 Replies
AlHill
Super User
2,308 Views

What version of W10? 1909?

 

Is your bios updated?

 

Doc

 

GPace2
Beginner
2,308 Views

Thanks for your quick response !

Yes, Windows 10 Pro1909 (10.0.18363)

GIGABYTE AORUS X390 MASTER - problem began on an XTU update (can't remember the version unfortunately...) when using BIOS F9, and has not changed with BIOS update F10 and F11c (Beta)

~GP

AlHill
Super User
2,308 Views

Download, run, and attach (using the paperclip) the results of this utility:

https://downloadcenter.intel.com/download/25293/Intel-System-Support-Utility

 

Then, an Intel support engineer can assist you.

 

Doc

 

GPace2
Beginner
2,308 Views

Attached. Thanks.

AdrianM_Intel
Moderator
2,308 Views

Hello GPace2,

 

Thank you for posting on the Intel® communities.

 

I was testing this behavior and I could save the profiles on my end however I am not sure if I am doing the same steps as you did to save the profiles, please let me know if I am missing something in your configuration so I can try to test this behavior on my end with latest Intel® Extreme Tuning Utility version 6.5.1.371.

 

Video attached to the thread.

 

Best regards,

 

Adrian M.

Intel Customer Support Technician

A Contingent Worker at Intel

GPace2
Beginner
2,308 Views

AdrianM,

Thanks.

When I do the same thing, no profile is created. I attached a video showing this.

Thanks

~GP

AdrianM_Intel
Moderator
2,308 Views

Hello GPace2,

 

Thank you for your response.

 

I appreciate the video you shared with us showing the issue, not sure if you already try a clean installation of the software but if not you can follow the steps below:

 

  1. Uninstall Intel® XTU using Apps and Features.

2. Reboot your system (optional)

 

If the issue persists after trying the clean installation, please share the log files of the software so we can further investigate it.

 

You can get them from:

 

Best regards,

 

Adrian M.

Intel Customer Support Technician

A Contingent Worker at Intel

 

 

 

 

 

GPace2
Beginner
2,308 Views

Thank you - reinstalling as you suggested has fixed the problem

Best regards,

~GP

AdrianM_Intel
Moderator
2,308 Views

Hello GPace2,

 

Thank you for your reply.

 

I am glad you got it working.

 

Best regards,

 

Adrian M.

Intel Customer Support Technician

A Contingent Worker at Intel

 

 

Reply