Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Beginner
119 Views

terminal message is missed when using assembler instructions

Hi, I'm using UART connected with nios processor and an RS232 connection, when generating a software (using Eclipse) that contains a simple messages to print through the terminal, I got correct messages in my terminal screen when creating a software (using Eclipse) and coding in my C test file with assembler instructions, I got no messages in my terminal screen.

0 Kudos
3 Replies
Highlighted
Moderator
4 Views

Chloé Russell, Thank you for posting in the Intel® Communities Support.

 

In order for us to be able to provide the most accurate assistance on this matter we just wanted to confirm a few details about your system:

What is the model of the Intel® Processor?

What is the model of the motherboard?

If this is a laptop, what is the model of it?

What is the program/application that you are using?

Are you a developer?

Are you working on a project?

If that is the case what is the project about?

 

Regards,

 

Albert R.

Intel Customer Support Technician

0 Kudos
Highlighted
Moderator
4 Views

Hello Chloé Russell, I just wanted to check if you saw the information posted previously and if you need further assistance on this matter?

 

Regards,

 

Albert R.

Intel Customer Support Technician

0 Kudos
Highlighted
Moderator
4 Views

Chloé Russell, Since I have not heard back from you, we are closing the case, but if you have any additional questions, just reply back or post a new question.

 

Regards,

 

Albert R.

Intel Customer Support Technician

0 Kudos