Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Altera_Forum
Honored Contributor I
3,841 Views

Cyclone IV transceiver kit (PCIe) FPGA board not detected on PCIE bus

Hi, 

 

I plug in my FPGA to my mother board. I'm running Ubuntu. I do lspci and I don't see my FPGA device. I only see these: 

 

00:00.0 Host bridge: Intel Corporation Xeon E3-1200 v2/3rd Gen Core processor DRAM Controller (rev 09) 

00:02.0 VGA compatible controller: Intel Corporation Xeon E3-1200 v2/3rd Gen Core processor Graphics Controller (rev 09) 

00:14.0 USB controller: Intel Corporation 7 Series/C210 Series Chipset Family USB xHCI Host Controller (rev 04) 

00:16.0 Communication controller: Intel Corporation 7 Series/C216 Chipset Family MEI Controller# 1 (rev 04) 

00:16.3 Serial controller: Intel Corporation 7 Series/C210 Series Chipset Family KT Controller (rev 04) 

00:19.0 Ethernet controller: Intel Corporation 82579LM Gigabit Network Connection (rev 04) 

00:1a.0 USB controller: Intel Corporation 7 Series/C216 Chipset Family USB Enhanced Host Controller# 2 (rev 04) 

00:1b.0 Audio device: Intel Corporation 7 Series/C216 Chipset Family High Definition Audio Controller (rev 04) 

00:1d.0 USB controller: Intel Corporation 7 Series/C216 Chipset Family USB Enhanced Host Controller# 1 (rev 04) 

00:1e.0 PCI bridge: Intel Corporation 82801 PCI Bridge (rev a4) 

00:1f.0 ISA bridge: Intel Corporation Q77 Express Chipset LPC Controller (rev 04) 

00:1f.2 SATA controller: Intel Corporation 7 Series/C210 Series Chipset Family 6-port SATA Controller [AHCI mode] (rev 04) 

00:1f.3 SMBus: Intel Corporation 7 Series/C216 Chipset Family SMBus Controller (rev 04) 

 

 

How do I debug this problem ? How can I get my FPGA board to be detected ? 

 

Any help appreciated....I'm new to all this.
0 Kudos
0 Replies
Reply