Programmable Devices
CPLDs, FPGAs, SoC FPGAs, Configuration, and Transceivers
Announcements
Need Forum Guidance? Click here

Search our FPGA Knowledge Articles here.
19341 Discussions

Unable to claim service of TX channel Stratix 10 FPGA 1SG250HN2BK with Quartus 20.4

Jeremy_S
Beginner
223 Views

Hi,

We're having trouble claiming service of the TX channels for 100G link testing. The RX channels work fine.

Thank you,

Jeremy Smith

0 Kudos
2 Replies
CheePin_C_Intel
Employee
178 Views

Hi Jeremy,


As I understand it, you observe some problems with the 100G link testing. To ensure we are on the same page, just would like to check with you on the following:


1. What is the specific IP core that you are using? Some web link or reference to documentation would be helpful for better understanding and identify the right support specialist.


2. Are you using a reference design from Intel? If yes, please feel free to refer me to the web link so that I could further follow from there.


3. Mind help to elaborate on the detailed steps that you have taken ie running certain scripts from Intel which can replicate the problem.


4. What is the Quartus version that you are using?


Please let me know if there is any concern. Thank you. 


CheePin_C_Intel
Employee
154 Views

Hi,


As I understand it, it has been some time since I last heard from you. This thread will be transitioned to community support. If you have a new question, feel free to open a new thread to get the support from Intel experts. Otherwise, the community users will continue to help you on this thread. Thank you.


Reply