Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Beginner
313 Views

Any suggestions for Intel Active System Console Fatal Error: Module Unloaded for all sensors?

Jump to solution

Hello.

Brand new Windows 2019 Hyper-V host using a S2600CWR board. IASC was working fine for the first week, now all of a sudden all sensors are reporting this error. Version 8.0.24. Have rebooted the host several times already. Did some internet searching and turned up zero. Does anyone have any suggesitons? Thank you

0 Kudos

Accepted Solutions
Highlighted
Moderator
8 Views

Re: Any suggestions for Intel Active System Console Fatal Error: Module Unloaded for all sensors?

Jump to solution

Hello BVanO2,

 

Thank you for joining the community

 

The error message you describe is not common. Actually sound like a error from the IASC more than a server failure error.

 

Have you tried to uninstall and reinstall IASC already?

 

By any chance have you remoted into the BMC console and check for error there? IASC is supposed to take the readings from BMC

 

We will look forward for your updates

 

Jose A.

Intel Customer Support Technician

Under Contract to Intel Corporation

View solution in original post

0 Kudos
2 Replies
Highlighted
Moderator
9 Views

Re: Any suggestions for Intel Active System Console Fatal Error: Module Unloaded for all sensors?

Jump to solution

Hello BVanO2,

 

Thank you for joining the community

 

The error message you describe is not common. Actually sound like a error from the IASC more than a server failure error.

 

Have you tried to uninstall and reinstall IASC already?

 

By any chance have you remoted into the BMC console and check for error there? IASC is supposed to take the readings from BMC

 

We will look forward for your updates

 

Jose A.

Intel Customer Support Technician

Under Contract to Intel Corporation

View solution in original post

0 Kudos
Beginner
8 Views

Re: Any suggestions for Intel Active System Console Fatal Error: Module Unloaded for all sensors?

Jump to solution

I have not tried an uninstall and reinstall yet over concerns it will require a reboot which is difficult to schedule. As for the BMC, we are not currently using it but if the issue continues after the reinstall, I will check it. Thank you

0 Kudos