Server Products
Data Center Products including boards, integrated systems, Intel® Xeon® Processors, RAID Storage; and Intel® Xeon® Processors
Announcements
Welcome to the Intel Community. If you get an answer you like, please mark it as an Accepted Solution to help others. Thank you!
4302 Discussions

Inetl server board S1200BT power on but no video output!?

ASaid2
Beginner
1,334 Views

Board: S1200BT

CPU: Xeon E3 1220V2

I removed all HDD

RAM: KVR1333D3E9SK2/8GI

When I pull the memory, I got 3 beeps.

Board LED XOXO OX XO

HELP PLEASE

0 Kudos
3 Replies
idata
Community Manager
74 Views

Hi,

Please provide an answer for the following questions:

- Was the board working before or is this a new integration?

- Have you tested a different monitor for testing purposes?

- Are you using an Intel(R) Chassis? If so please let us know the part number.

- Have you tested different memory?

ASaid2
Beginner
74 Views

Dears,

- The board worked for 2 years before.

- yes I tested with 2 different monitors and with TV, plus I have installed new VGA card and test with HDMI.

- yes I am using Intel chassis - P4304BTLSFCN

- I tested different memory and different CPU and different Power supply and different chassis ( I have 3 same servers - 2 of them working properly)

- I tried CMOS clear

idata
Community Manager
74 Views

Hi,

Based on the fact you have covered most of the troubleshooting for this kind of issue, we recommend contacting your Intel support group to replace the board under warranty.

Reply