Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Beginner
1,295 Views

RAID 1 COM HDS E SSD

Estou tendo problemas ao configurar RAID 1 (discos magnéticos) com adição de um SSD (sem que este faça parte do raid). Terá uma outra função dentro do SO.

O SSD é reconhecido na BIOS, no entanto, quando o SO (Win2008R2) sobe o SSD não fica disponível para configuração.

Preciso de ajuda para solucionar este problema.

Minha placa é uma S3420GLP

0 Kudos
5 Replies
Highlighted
Community Manager
10 Views

Hello Demetrio,

 

 

Can you please let us know what RAID solution you are using?

 

 

If you are using the ESRT2, you will need to configure the single drive as a single RAID 0 drive.

 

 

You can find additional information https://www.intel.com/content/www/us/en/support/articles/000007554/server-products.html here.

 

 

Once it is created you would need to make sure to partition the drive and assign a letter.

 

 

If you are using the RST, which should be plug-in-play, you just need to make sure the drive is formatted

 

 

Best regards,

 

 

Sergio S.
0 Kudos
Highlighted
Community Manager
10 Views

Hello Demetro,

 

 

I am following up your question, please let us know if you need further assistance.

 

 

 

Best regards,

 

Sergio S.
0 Kudos
Highlighted
Beginner
10 Views

Morning,

I will follow yours orientations and will post here the results. Ok?

0 Kudos
Highlighted
Community Manager
10 Views

Hello Demetrio,

 

 

No problem, we will look forward to your response.

 

 

 

Best regards,

 

Sergio S.
0 Kudos
Highlighted
Community Manager
10 Views

Hello Demetrio,

 

 

We are following up your case, in case you need further assistance please contact us back

 

 

 

Best regards,

 

Sergio S.
0 Kudos