Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Beginner
997 Views

S1200BTL three short beeps

Jump to solution

Hello.

At one moment the server became unavailable.

I tried to restart it, but it is not loaded. When it booting, is heard three short beeps.

I removed the RAM memory and during loading three long beeps

Diagnostics LEDs - X O X O O X X O

I tried to replace the power supply and memory from the same server, but this server still dont work.

After several attempts and CMOS reset it loads and worked. When I rebooted it again the problem persists.

Video with my server

What's wrong with it?

Thank you!

0 Kudos

Accepted Solutions
Highlighted
Community Manager
36 Views

Hello,

After checking the video you sent us we are able to confirm a memory issue with the board. We recommend testing the server with no memory installed first and then test each memory module individually on the A1 slot to narrow the issue.

View solution in original post

0 Kudos
3 Replies
Highlighted
Community Manager
37 Views

Hello,

After checking the video you sent us we are able to confirm a memory issue with the board. We recommend testing the server with no memory installed first and then test each memory module individually on the A1 slot to narrow the issue.

View solution in original post

0 Kudos
Highlighted
Beginner
36 Views

Another video - without RAM and test with RAM in A1 slot.

I'm using memory Kingston KVR16E11/8 (PC3-12800 1600MHz DDR3 ECC w/Parity)

0 Kudos
Highlighted
Community Manager
36 Views

Hello,

Please contact our support group directly so we can check the server system logs and narrow the three short beep codes based on that report:

http://www.intel.com/content/www/us/en/support/contact-support.html Contact Support

0 Kudos