Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Beginner
896 Views

S2600CW2SR won't post, gives 1-5-4-4 beep code

Jump to solution

As the title suggests, I cannot get this board to POST. I've tried with only one stick of RAM and the board out of the case I purchased for it, but no matter what I do I still get a 1-5-4-4 beep code. I've even changed the power source, but to no avail.

Does this sound like a dead board?

Thanks,

Alex

0 Kudos

Accepted Solutions
Highlighted
Community Manager
1 View

Hello,

 

 

We would like to inform you that 1-5-4-4 beep code is related to power. Since you already tested a different power supply, the issue could rely on the power distribution board instead reason why we recommend contacting our support directly to replace it under warranty:

 

 

 

http://www.intel.com/content/www/us/en/support/contact-support.html http://www.intel.com/content/www/us/en/support/contact-support.html

 

 

View solution in original post

0 Kudos
1 Reply
Highlighted
Community Manager
2 Views

Hello,

 

 

We would like to inform you that 1-5-4-4 beep code is related to power. Since you already tested a different power supply, the issue could rely on the power distribution board instead reason why we recommend contacting our support directly to replace it under warranty:

 

 

 

http://www.intel.com/content/www/us/en/support/contact-support.html http://www.intel.com/content/www/us/en/support/contact-support.html

 

 

View solution in original post

0 Kudos